De lijst met uitzonderingen bekijken

13 augustus 2019

ID 130455

Zo bekijkt u de lijst met uitzonderingen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer het gedeelte Bescherming.
  4. Selecteer rechts in het venster het onderdeel Programmabeheer.

Het venster Instellingen van Programmabeheer wordt geopend.

5. Klik op de koppeling Uitzonderingen om het venster Uitzonderingen te openen.

U ziet nu het venster Uitzonderingen met programma's en browserextensies die u aan de lijst met uitzonderingen hebt toegevoegd door op de knop Verbergen in de lijst met gevonden objecten te klikken.

6. Als u een object uit de lijst met uitzonderingen wilt verwijderen, klikt u op de knop Verwijderen uit lijst.