Een licentie registreren

13 augustus 2019

ID 43547

Deze stap is niet beschikbaar in alle versies van Kaspersky Small Office Security.

Voor het externe beheer van de licenties en bescherming van verbonden apparaten registreert u de licentie voor Kaspersky Small Office Security in de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security onder het account van de manager of de beheerder van de organisatie. Dit account wordt gebruikt voor de installatie van Kaspersky Small Office Security op computers en mobiele apparaten van de werknemers van de organisatie en voor het externe beheer van alle apparaten.