Verbinding met Kaspersky Security Network testen

13 augustus 2019

ID 70883

Uw verbinding met Kaspersky Security Network wordt mogelijk verbroken omwille van de volgende redenen:

• U neemt niet deel aan Kaspersky Security Network.
  • Uw computer is niet verbonden met het internet.
  • De huidige status van de sleutel staat geen verbinding met Kaspersky Security Network toe.

De huidige status van de sleutel wordt in het venster Licentiebeheer weergegeven.

De verbinding met Kaspersky Security Network testen:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik onder in het hoofdvenster op de knop Meer tools.

Het venster Tools wordt geopend.

3. Ga in het venster Tools naar het onderdeel Beveiliging.

Klik on het onderdeel Beveiliging op de koppeling Cloudbescherming om het venster Cloudbescherming te openen. Het venster Cloudbescherming toont de status van uw verbinding met Kaspersky Security Network.