Programma activeren

13 augustus 2019

ID 71244

Het externe beheer van de licenties en de bescherming van verbonden apparaten is pas mogelijk nadat u bij de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security het account van de manager of de beheerder van de organisatie hebt aangemaakt. Na het aanmaken van het account registreert u de licentie voor Kaspersky Small Office Security in de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security en verbindt u de computer met de beheerconsole.

Als u het programma niet hebt geactiveerd tijdens de installatie, kunt u dit later doen. U wordt aan de activatie van het programma herinnerd via berichten van Kaspersky Small Office Security die verschijnen in het systeemvak.

Kaspersky Small Office Security activeren:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik onder in het hoofdvenster op de koppeling Activatiecode invoeren. Het venster Activatie wordt geopend.
  3. Voer in het venster Activatie de activatiecode in het invoerveld in en klik op de knop Activeren.

De activatie van het programma wordt verzocht.

4. Voer de registratiegegevens van de beheerder in.

Afhankelijk van de gebruiksvoorwaarden kunt u door het programma worden gevraagd om u aan te melden bij de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security. Als u geen geregistreerde gebruiker bent, vult u het registratieformulier in om toegang tot de extra functies te verkrijgen.

Geregistreerde gebruikers kunnen het volgende doen:

• Contact opnemen met de Technische Support en het Virus Lab.
    • Activatiecodes beheren.
    • Informatie over nieuwe programma's en speciale aanbiedingen van Kaspersky Lab ontvangen.

Deze stap is niet beschikbaar in alle versies van Kaspersky Small Office Security.

5. Klik op de knop Voltooien in het venster Activatie om de registratieprocedure te voltooien.