Bescherming met hardwarevirtualisatie inschakelen

13 augustus 2019

ID 82967

Zo schakelt u de bescherming met hardwarevirtualisatie in:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer links in het venster het gedeelte Bescherming.
  4. Selecteer rechts in het gedeelte Bescherming het subgedeelte Veilig Bankieren en zorg ervoor dat de schakelaar Veilig Bankieren is ingeschakeld.

.Het venster Instellingen van Veilig Bankieren wordt geopend.

5. Schakel in het onderdeel Extra het selectievakje Gebruik hardwarevirtualisatie indien beschikbaar in. Dit selectievakje wordt alleen weergegeven als het programma is geïnstalleerd op een computer met een 64-bits versie van Windows 8, Windows 8.1 of Windows 10.

Als hardwarevirtualisatie is uitgeschakeld op de computer, wordt de bescherming met hardwarevirtualisatie uitgeschakeld. Voor informatie over hoe u hardwarevirtualisatie inschakelt, klikt u op de koppeling Meer informatie in het venster Instellingen van Veilig Bankieren.