Online opslag activeren

13 augustus 2019

ID 84526

Online opslag activeren:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Back-up en Herstel.
  3. Doe een van de volgende acties:
    • Klik op de knop Bestanden voor back-up selecteren als u nog geen back-uptaak hebt aangemaakt.
    • Klik op de knop Back-ups van andere bestanden maken als u al een back-uptaak hebt.

De wizard Back-uptaak maken wordt gestart.

4. In het venster voor de selectie van gegevenstypen selecteert u de categorie van gegevens of geeft u handmatig de bestanden op waarvan u een back-up wilt maken.
  5. Selecteer in het venster voor de selectie van de opslag de optie Online opslag en klik op de knop Activeren.

Een internetverbinding is vereist om een online opslag te gebruiken.

Er wordt een dialoogvenster voor het inloggen bij het Dropbox-account geopend.

6. In het geopende venster voert u één van de volgende acties uit:
    • Voltooi de registratie als u geen geregistreerde Dropbox-gebruiker bent.
    • Als u een geregistreerde Dropbox-gebruiker bent, logt u in bij uw Dropbox-account.
  7. Om de activatie van de online opslag te voltooien, bevestigt u dat Kaspersky Small Office Security uw Dropbox-account mag gebruiken voor de back-up en het herstel van gegevens. Kaspersky Small Office Security plaatst back-ups van opgeslagen gegevens in een afzonderlijke map die wordt gemaakt in de Dropbox-opslagmap voor programma's.

Wanneer de activatie van de Online opslag is voltooid, wordt het venster voor de selectie van de opslag geopend. Het bevat een reeks online opslagopties waaruit u kunt kiezen. Het programma toont voor de geactiveerde online opslag niet alleen de hoeveelheid gebruikte ruimte maak ook de hoeveelheid gratis beschikbare ruimte voor gegevensopslag.