Over Back-up en Herstel

13 augustus 2019

ID 84679

Een back-up van gegevens is nodig om uw gegevens te beschermen tegen verlies wanneer uw computer defect raakt of wordt gestolen, of wanneer de gegevens per ongeluk worden verwijderd of door hackers worden beschadigd.

Als u een back-up van gegevens wilt maken, maakt en start u een back-uptaak. De taak kan automatisch worden gestart volgens een schema, of handmatig. Via het programma kunt u ook informatie over voltooide back-uptaken bekijken.

Het is aanbevolen dat u back-ups van gegevens opslaat op verwisselbare schijven of in een online opslag.

Met Kaspersky Small Office Security kunt u de volgende soorten opslag gebruiken voor het maken van back-ups:

• Lokale schijf
  • Verwisselbare schijf (bijv. een externe harde schijf)
  • Netwerkschijf
  • FTP-server
  • Online opslag.