Over online opslag

13 augustus 2019

ID 84772

Met Kaspersky Small Office Security kunt u via de Dropbox-service back-ups van uw gegevens opslaan in een online opslag op een externe server.

Zo gebruikt u een online opslag:

• Zorg ervoor dat de computer is verbonden met het internet.
  • Maak een account op de website van de serviceprovider voor online gegevensopslag.
  • Activeer de online opslag.

U kunt hetzelfde Dropbox-account gebruiken om gegevens vanaf verschillende apparaten met Kaspersky Small Office Security te back-uppen naar een enkele Online opslag.

De grootte van de online opslag wordt bepaald door de provider van de service voor online opslag: Dropbox. Raadpleeg de Dropbox-website voor meer informatie over de gebruiksvoorwaarden van de webservice.