Computer verbinden met de Beheerconsole voor Kaspersky Small Office Security

13 augustus 2019

ID 85311

Zo verbindt u een computer met de Beheerconsole voor Kaspersky Small Office Security:

1. Installeer Kaspersky Small Office Security op de computerbescherming waarvan u de bescherming wilt beheren.
  2. Open het hoofdvenster van het programma.
  3. Klik op de knop Beheerconsole.
  4. Klik in het venster Beheerconsole op de knop Computer verbinden met de portal.
  5. Voer het wachtwoord van de beheerder in het venster Wachtwoordbescherming in. Deze stap is aanwezig als de bescherming van de toegang tot het programmabeheer is ingeschakeld.
  6. Doe in het venster Verbinding maken met Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security een van het volgende:
    • Als u al een beheerdersaccount bij de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security hebt geregistreerd, vult u de velden van het verbindingsformulier in en maakt u verbinding met de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security.
    • Als u nog geen account bij de Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security hebt geregistreerd, klikt u op de knop Beheerdersaccount aanmaken en voltooit u de registratieprocedure in het geopende venster Beheerdersaccount aanmaken.

De Beheerconsole voor Kaspersky Small Office Security wordt in het browservenster geopend en toont standaard het onderdeel Apparaten. U kunt nu de bescherming van deze computer op afstand beheren via de Beheerconsole voor Kaspersky Small Office Security.