Stap 1. Selecteer bestanden

13 augustus 2019

ID 93342

Selecteer in deze stap van de wizard de bestandstypen of geef mappen op waarvan u een back-up wilt maken:

• Selecteer één van de vooraf ingestelde bestandstypen (bestanden uit de mappen Mijn Documenten en Bureaublad, foto's en afbeeldingen, films en video's, muziekbestanden) voor een snelle configuratie. Als u deze optie bevestigt, gaat de wizard onmiddellijk verder naar Stap 4 'Back-upopslag selecteren'.

Kaspersky Small Office Security maakt geen back-ups van bestanden in de mappen 'Bureaublad' en 'Documenten' als deze mappen zich op een netwerkschijf bevinden.

• Selecteer de optie Maak back-ups van bestanden uit opgegeven mappen om mappen waarvan u een back-up wilt maken, handmatig op te geven.