Stap 7. Instellingen voor opslag van bestandsversies

13 augustus 2019

ID 93348

Deze stap is beschikbaar als het selectievakje Geavanceerde opslaginstellingen gebruiken was ingeschakeld in Stap 4 'Back-upopslag selecteren'.

Zo configureert u de opslaginstellingen voor bestanden:

• Selecteer het selectievakje Beperk het aantal back-upversies en geef in het veld Te bewaren back-upversies het aantal te bewaren back-upversies van een bestand op.
  • Selecteer het selectievakje Beperk opslagduur van back-upversies en geef in het veld Bewaar oude back-upversies gedurende het aantal dagen op dat elke bestandsversie van een back-up moet worden bewaard.