Over Rescue Disk

13 augustus 2019

ID 96493

Rescue Disk is een kopie van het Kaspersky Rescue Disk-programma dat op een verwisselbare schijf staat (cd of USB-apparaat). U kunt Kaspersky Rescue Disk gebruiken voor het scannen en desinfecteren van geïnfecteerde computers die niet met andere methoden kunnen worden gedesinfecteerd (bijvoorbeeld met antivirusprogramma's).

Als u een winkelversie van Kaspersky Small Office Security hebt gekocht, bevat de installatie-cd niet alleen het installatiepakket van Kaspersky Small Office Security maar ook Kaspersky Rescue Disk. U kunt deze installatie-cd gebruiken als een herstelschijf.

Meer gegevens over het gebruik van Kaspersky Rescue Disk vindt u op de website van de Technische Support.