Over het account voor Beheerconsole voor Kaspersky Small Office Security

29 augustus 2019

ID 101735

Om u aan te melden bij de website van Beheerconsole van Kaspersky Small Office Security en om deze website en bepaalde Kaspersky-programma's te gebruiken, hebt u een account nodig.

Als u nog geen account hebt, kunt u er een aanmaken op de website of in het onderdeel Beheerconsole.

Wanneer u een account aanmaakt, moet u een geldig e-mailadres opgeven en een wachtwoord instellen. Het wachtwoord moet minstens 8 tekens, één cijfer, één hoofdletter en één kleine letter bevatten. Spaties zijn niet toegestaan.

Als het wachtwoord te zwak of veelgebruikt is, wordt het account niet aangemaakt.

Nadat het account is aangemaakt, ontvangt u een e-mailbericht met een koppeling voor de activatie van uw account.

Activeer uw account met de koppeling in de e-mail.