Feedback over Veilig Bankieren versturen

29 augustus 2019

ID 126790

U kunt uw feedback over de werking van het onderdeel Veilig Bankieren naar Kaspersky versturen of een probleem met dit onderdeel melden.

Zo verstuurt u feedback over de werking van het onderdeel Veilig Bankieren:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Veilig Bankieren.

Het venster Veilig Bankieren wordt geopend. Als u het venster voor het eerst opent, wordt u door Kaspersky Small Office Security aangeboden om te zien hoe Veilig Bankieren werkt. U kunt deze informatieve rondleiding overslaan.

3. Klik op de koppeling Feedback versturen om een venster te openen waarin u feedback over de werking van het onderdeel Veilig Bankieren kunt geven.
  4. Beoordeel Veilig Bankieren op een schaal van 1 tot en met 5 door 1 tot 5 sterren te kiezen.
  5. Als u een opmerking aan uw feedback wilt toevoegen, typt u de tekst van uw opmerking in het veld Details.
  6. Klik op de knop Versturen.

Als u een probleem tijdens het gebruik van Beschermde Browser hebt ondervonden, kunt u dat melden aan Kaspersky.

Zo meldt u een probleem met Beschermde Browser:

1. Klik op de koppeling Probleem melden in het pop-upvenster Beschermde Browser van Kaspersky Small Office Security in de rechterbenedenhoek van Beschermde Browser.

In het geopende venster kunt u een probleem met Veilig Bankieren melden.

2. Selecteer in de vervolgkeuzelijst Probleem de optie die het probleem het best omschrijft:
    • Ik gebruik het niet. Selecteer deze optie als u Veilig Bankieren niet gebruikt of hebt beslist om Veilig Bankieren niet te gebruiken.
    • Website wordt traag geopend. Selecteer deze optie als de website er langer over doet om te laden dan in een gewone browser.
    • Beschermde Browser wordt gestart wanneer dat niet nodig is. Selecteer deze optie als websites waarvoor Veilig Bankieren niet nodig is geopend worden in Beschermde Browser.
    • Verificatie bij website mislukt. Selecteer deze optie als de verificatie mislukt op een website die in Beschermde Browser is geopend.
    • Website wordt onjuist weergegeven of wordt niet geopend. Selecteer deze optie als websites niet in Beschermde Browser worden geopend of als ze met fouten of vervormd worden weergegeven.
    • Fouten bij verificatie van websitecertificaat. Selecteer deze optie als u foutberichten tijdens de validatie van websitecertificaten ziet.
    • Ik kan geen schermafbeelding maken wanneer Beschermde Browser actief is. Selecteer deze optie als u geen schermafbeeldingen in Beschermde Browser kunt maken.
    • Fouten bij invoer van gegevens vanaf het toetsenbord of klembord. Selecteer deze optie als er fouten tijdens de invoer van gegevens in Beschermde Browser optreden.
    • Ik kan een geopende webpagina in Beschermde Browser niet afdrukken. Selecteer deze optie als u een geopende pagina van een website niet kunt afdrukken.
    • Ik zie een bericht met de waarschuwing dat belangrijke updates voor het besturingssysteem niet zijn geïnstalleerd. Selecteer deze optie als u het bericht 'Kritieke systeemupdates zijn niet geïnstalleerd’ ziet wanneer u Beschermde Browser start.
    • Een andere browser wordt als Beschermde Browser uitgevoerd. Selecteer deze optie als Beschermde Browser is geopend in een andere browser dan de browser die u normaal als Beschermde Browser gebruikt.
    • Fouten in werking. Selecteer deze optie als Beschermde Browser een fout gaf.
    • Overige. Selecteer deze optie als u een ander probleem dan de hierboven beschreven opties ondervindt.
  3. Om aanvullende informatie over uw probleem te versturen naar Kaspersky, typt u een omschrijving van het probleem in het tekstveld Details.
  4. Klik op de knop Versturen.

Als het programma uw feedback niet kan versturen (u bent bijvoorbeeld niet verbonden met het internet), wordt de feedback op de computer opgeslagen. De feedback wordt 30 dagen openlijk bewaard.

U kunt tot 10 keer per dag feedback over de werking van het onderdeel Veilig Bankieren versturen.

U kunt ook feedback versturen nadat het onderdeel Veilig Bankieren is uitgeschakeld. Wanneer het onderdeel is uitgeschakeld, kunt u één keer per maand feedback versturen.