Het programma installeren

29 augustus 2019

ID 43538

Kaspersky Small Office Security wordt op uw computer geïnstalleerd in een interactieve modus met behulp van de Installatiewizard.

De installatie op een bestandsserver of pc gebeurt met hetzelfde installatiepakket.

De wizard bestaat uit een aantal pagina's (stappen) waarin u kunt navigeren door op de knoppen Vorige en Volgende te klikken. Klik op de knop Gereed om de wizard af te sluiten wanneer deze is voltooid. Als u de wizard wilt stoppen bij een willekeurige stap van de installatie, sluit u het venster van de wizard.

Het aantal stappen en de reeks stappen van de installatiewizard hangen af van de regio waarin u het programma installeert. Als u het programma in de Europese Unie installeert, wordt u in de installatiewizard aangeboden om de aanvullende overeenkomsten voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens te accepteren.

Als het programma wordt gebruikt om meer dan één computer te beschermen (het maximale aantal computers is gedefinieerd in de voorwaarden van Gebruiksrechtovereenkomst), is de installatieprocedure identiek op alle computers.

Zo installeert u Kaspersky Small Office Security op uw computer:

Op de installatie-cd start u het bestand met de EXE-extensie.

Het programma wordt dan geïnstalleerd met behulp van een standaard Installatiewizard.

In bepaalde regio's staat het installatiepakket van het programma niet op de installatie-cd. De installatie-cd bevat alleen het AUTORUN-bestand. Wanneer dit bestand wordt uitgevoerd, wordt een venster voor de download van het programma geopend.

Het programma installeren met het AUTORUN-bestand

Voor de installatie van Kaspersky Small Office Security kunt u ook een installatiepakket downloaden vanaf het internet. In dit geval toont de Installatiewizard verschillende extra installatiestappen voor enkele talen waarin het programma is gelokaliseerd.

Samen met het programma worden plug-ins voor browsers geïnstalleerd zodat u veilig op het internet kunt surfen.

In deze Help-sectie

Controleren op nieuwere versie van het programma

Installatie van het programma starten

Gebruiksrechtovereenkomst doorlezen

Kaspersky Security Network-verklaring

Het programma installeren

Aanbevolen instellingen

Installatie voltooien

Programma activeren

Een licentie registreren

Activatie voltooien