Rapport over activiteit van een gebruiker bekijken

29 augustus 2019

ID 70769

U kunt rapporten bekijken over de activiteit van elk gebruikersaccount dat door Internetbeleidsbeheer wordt gecontroleerd, waarbij een rapport voor elke categorie van gecontroleerde gebeurtenissen wordt gemaakt.

Een rapport over de activiteit van een gecontroleerd gebruikersaccount bekijken:

1. Ga naar het venster Instellingen voor Internetbeleidsbeheer.
  2. Selecteer een gebruikersaccount en klik op de koppeling Rapport bekijken om naar het venster met rapporten te gaan.
  3. In het gedeelte met de relevante soort beperking (bijvoorbeeld Internet) opent u het rapport over gemonitorde acties door op de koppeling Details te klikken.

Het venster toont een rapport over bewaakte acties van de gebruiker.