Gaan naar het venster Instellingen voor Internetbeleidsbeheer

29 augustus 2019

ID 82844

Zo gaat u naar het venster Instellingen voor Internetbeleidsbeheer:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop Internetbeleidsbeheer.
  3. Als de toegang tot de instellingen van Internetbeleidsbeheer niet is beveiligd met een wachtwoord, wordt de gebruiker door het programma gevraagd een wachtwoord in te stellen. Selecteer één van de volgende opties:
    • Zo beveiligt u de toegang tot de instellingen van Internetbeleidsbeheer met een wachtwoord:
      1. Vul de velden Wachtwoord en Bevestig wachtwoord in en klik op Doorgaan.
      2. Klik in het venster Wachtwoordbereik op de knop Wachtwoord maken.
      3. Bevestig het wachtwoord in het venster Wachtwoord invoeren en klik op de knop Aanmelden.
    • Als u de toegang tot de instellingen van Internetbeleidsbeheer niet wilt beveiligen met een wachtwoord, klikt u op de koppeling Overslaan om door te gaan naar de instellingen van Internetbeleidsbeheer.

Het venster Internetbeleidsbeheer wordt geopend.

4. Selecteer een gebruikersaccount en klik op de koppeling Beperkingen configureren om het venster Instellingen voor Internetbeleidsbeheer te openen.