Bestanden naar een gegevenskluis verplaatsen

29 augustus 2019

ID 84611

Zo plaatst u bestanden in een gegevenskluis:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Gegevensversleuteling.
  3. Doe in het venster Gegevensversleuteling één van het volgende:
    • Klik op de knop Nieuwe gegevenskluis aanmaken als u nog geen gegevenskluis hebt.
    • Klik op de koppeling Ik heb al een gegevenskluis als u al gegevenskluizen hebt aangemaakt.
  4. Klik op de knop Bestanden en mappen aan gegevenskluis toevoegen om Verkenner te openen en de bestanden op te geven die u in de gegevenskluis wilt plaatsen.

De geselecteerde bestanden verschijnen in het venster Gegevensversleuteling.

5. Klik op de knop Doorgaan.
  6. Voer de naam van de gegevenskluis in en geef de locatie ervan op of gebruik de standaardwaarden van deze instellingen.
  7. Voor een snelle toegang tot de gegevenskluis selecteert u het selectievakje Maak een snelkoppeling naar de gegevenskluis op het bureaublad.
  8. Klik op de knop Doorgaan.
  9. Vul de velden Wachtwoord voor toegang tot gegevenskluis en Bevestig wachtwoord in en klik op Doorgaan.
  10. Selecteer wat u wilt doen met de originele kopieën van de bestanden buiten de gegevenskluis:
    • Klik op Verwijderen om de originele kopieën van de bestanden buiten de gegevenskluis te verwijderen.
    • Klik op Overslaan om de originele kopieën van de bestanden buiten de gegevenskluis te behouden.
  11. Klik op de knop Gereed.

De gegevenskluis die u hebt aangemaakt, verschijnt in de lijst met gegevenskluizen.

12. Klik op de knop Vergrendelen om de gegevenskluis te vergrendelen.

Gegevens in een vergrendelde gegevenskluis zijn alleen beschikbaar nadat een wachtwoord wordt ingevoerd.

Raadpleeg ook:

Toegang krijgen tot opgeslagen bestanden in een gegevenskluis