Toegang krijgen tot opgeslagen bestanden in een gegevenskluis

29 augustus 2019

ID 84612

Zo krijgt u toegang tot de gegevens in een gegevenskluis:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Gegevensversleuteling.
  3. Klik op de knop Openen naast de gegevenskluis die u nodig hebt.
  4. Voer het wachtwoord in en klik op de knop De gegevenskluis in Windows Verkenner openen.

De bestanden die worden bewaard in de gegevenskluis verschijnen in een venster van Verkenner. U kunt de noodzakelijke wijzigingen aan de bestanden aanbrengen en de gegevenskluis opnieuw vergrendelen.

Om gegevenskluizen te ontgrendelen die met een oudere versie van het programma zijn gemaakt, moet u die gegevenskluizen converteren van de oude indeling naar de nieuwe indeling. Het programma vraagt u de conversie uit te voeren wanneer u een gegevenskluis in Kaspersky Small Office Security probeert te openen.

De conversie van de gegevenskluis naar de nieuwe structuur kan even duren en is afhankelijk van de grootte van de gegevenskluis.

Als de meest recente update voor Kaspersky Small Office Security niet is geïnstalleerd wanneer u de upgrade naar een nieuwe versie uitvoert, zijn de gegevenskluizen die u in de vorige versie van het programma hebt gemaakt mogelijk niet meer beschikbaar.