Over een gegevenskluis

29 augustus 2019

ID 84966

Gegevenskluizen zijn ontworpen om uw vertrouwelijke gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang. Een gegevenskluis is een gegevensopslag op de computer die u kunt vergrendelen of ontgrendelen met het wachtwoord dat u alleen kent. U moet het wachtwoord invoeren om de bewaarde bestanden in een vergrendelde gegevenskluis te wijzigen. Als u 10 keer na elkaar een verkeerd wachtwoord invoert, wordt de toegang tot de gegevenskluis één uur geblokkeerd.

Als u het wachtwoord verliest of vergeet, kunt u niet meer aan uw gegevens.

Voor het aanmaken van een gegevenskluis gebruikt Kaspersky Small Office Security het AES XTS-algoritme voor gegevensversleuteling met een effectieve sleutellengte van 56-bits.

Raadpleeg ook:

Bestanden naar een gegevenskluis verplaatsen