Stap 4. Back-upopslag selecteren

29 augustus 2019

ID 93345

Selecteer in deze stap een back-upopslag:

• Online opslag. Selecteer deze optie als u back-ups in de online Dropbox-opslag wilt bewaren. De online opslag moet worden geactiveerd alvorens u deze kunt gebruiken. Wanneer u een back-up van gegevens maakt in online opslag, maakt Kaspersky Small Office Security geen back-ups van de soorten gegevens die zijn beperkt door de gebruiksregels van Dropbox.
  • Lokale schijf. Als u back-ups op een lokale schijf wilt bewaren, selecteert u de relevante lokale schijf in de lijst.
  • Netwerkschijf. Als u back-ups op een netwerkschijf wilt bewaren, selecteert u de relevante netwerkschijf in de lijst.

• Verwisselbare schijf. Als u back-ups op een verwisselbare schijf wilt bewaren, selecteert u de relevante verwisselbare schijf in de lijst.

Om de beveiliging van de gegevens te verzekeren, adviseren we dat u de online opslag gebruikt of een back-upopslag op verwisselbare schijven maakt.

Voordat u een back-up naar een FTP-server in de actieve modus maakt, moet u firewalls van andere leveranciers uitschakelen (bijvoorbeeld Windows Defender) of een uitzondering voor Kaspersky Small Office Security in de actieve firewall configureren. Firewall van Kaspersky Small Office Security blokkeert geen back-ups.

Netwerkopslag toevoegen

Een verwisselbare schijf toevoegen als opslag

Selecteer het selectievakje Geavanceerde opslaginstellingen gebruiken om instellingen voor de opslag van bestanden te configureren, zoals het aantal te bewaren back-upversies van bestanden en de duur van de opslag van back-ups.