Activatiecodes herstellen

16 september 2019

ID 140542

Als u een eerder ontvangen activatiecode bent verloren, kunt u die terugvinden in de My Kaspersky. Hiervoor moet u zich aanmelden bij uw My Kaspersky-account.

Zo herstelt u activatiecodes:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik in het hoofdvenster van het programma op de koppeling Licentie om het venster Licentiebeheer te openen.
  3. Klik op de koppeling Mijn activatiecodes achterhalen om naar het venster Verbinding met My Kaspersky maken te gaan.
  4. Voer het e-mailadres en wachtwoord in waarmee u zich op My Kaspersky hebt geregistreerd.
  5. Klik op de knop Aanmelden.

U gaat nu naar het gedeelte Licenties van de My Kaspersky waar uw activatiecodes worden weergegeven.