Een script uitsluiten van scannen met Antimalware Scan Interface

1 april 2021

ID 186114

Om een script uit te sluiten van het scannen met Antimalware Scan Interface:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Settings 2019.png onder in het venster.

Het venster Instellingen wordt geopend.

3. Selecteer het gedeelte Bescherming.
  4. Selecteer het onderdeel Antivirus voor bestanden.

Het venster Instellingen van Anti-Virus voor bestanden wordt geopend.

5. Klik op de koppeling Geavanceerde instellingen om naar het venster Geavanceerde instellingen van Anti-Virus voor bestanden te gaan.
  6. Schakel in het gedeelte Scriptscanner het selectievakje Scan scripts met Antimalware Scan Interface (AMSI) in.
  7. Klik op de koppeling Uitzonderingen beheren om naar het venster Uitzonderingen te gaan.
  8. Klik in het venster Uitzonderingen op de knop Toevoegen.

Het venster Nieuwe uitzondering toevoegen wordt geopend.

9. Specificeer in het veld Bestand of map de map met het script.
  10. Specificeer in het veld Object de naam van het script.

U kunt ook meerdere bestanden van hetzelfde type aan de uitzonderingen toevoegen door een masker te gebruiken.

11. Schakel in de sectie Beschermingsonderdelen het selectievakje in naast het onderdeel Antivirus voor bestanden.
  12. Selecteer de status Actief.

Het opgegeven object zal niet gescand worden met Antimalware Scan Interface.