Een back-uptaak maken

1 april 2021

ID 84524

Zo maakt u een back-uptaak:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop Back-up en Herstel.
  3. Doe in het venster Back-up en Herstel één van het volgende:
    • Klik op de knop Bestanden voor back-up selecteren als u nog geen back-uptaak hebt aangemaakt.
    • Klik op de knop Back-ups van andere bestanden maken als u al een bestaande back-uptaak hebt en een nieuwe wilt aanmaken.

De wizard Back-uptaak maken wordt gestart.

De wizard bestaat uit een aantal pagina's (stappen) waarin u kunt navigeren door op de knoppen Vorige en Volgende te klikken. Klik op de knop Gereed om de wizard af te sluiten wanneer deze is voltooid. Klik op de knop Annuleren om de wizard te stoppen wanneer u dat wenst.

Laten we de stappen van de wizard eens nader bekijken.

In deze sectie

Stap 1. Bestanden selecteren

Stap 2. Mappen voor back-up selecteren

Stap 3. Bestandstypen voor back-up selecteren

Stap 4. Back-upopslag selecteren

Stap 5. Een back-upschema maken

Stap 6. Een wachtwoord instellen om back-ups te beschermen

Stap 7. Instellingen voor opslag van bestandsversies

Stap 8. Naam voor de back-uptaak invoeren

Stap 9. Wizard voltooien