Over online opslag

1 april 2021

ID 84772

Met Kaspersky Total Security kunt u via de Dropbox-service back-ups van uw gegevens opslaan in een online opslag op een externe server.

Zo gebruikt u een online opslag:

• Zorg ervoor dat de computer is verbonden met internet.
  • Maak een account op de website van de serviceprovider voor online gegevensopslag.
  • Activeer de online opslag.

U kunt hetzelfde Dropbox-account gebruiken om gegevens vanaf verschillende apparaten met Kaspersky Total Security te back-uppen naar een enkele online opslag.

De grootte van de online opslag wordt bepaald door de provider van de service voor online opslag: Dropbox. Raadpleeg de Dropbox-website voor meer informatie over de gebruiksvoorwaarden van de webservice.

Bij het kopiëren van bestanden naar Dropbox maakt Kaspersky Total Security geen onderscheid tussen hoofdletters en kleine letters in de naam van een bestand en/of de naam van een pad naar het bestand. Daarom maakt Kaspersky Total Security bij het maken van back-ups van bestanden waarvan de namen en/of paden alleen verschillen wat betreft gebruik van hoofdletters en kleine letters, slechts één back-up omdat er anders een conflict ontstaat in Dropbox.