Overschakelen van Kaspersky Total Security naar andere Kaspersky-programma’s

1 april 2021

ID 85249

Wanneer de licentie voor Kaspersky Total Security verloopt, wordt u door het programma aangeboden om een abonnement voor Kaspersky Security Cloud te kopen.

Kaspersky Security Cloud is een service voor de beveiliging van computers die veel meer biedt dan een normale bescherming tegen virussen en andere dreigingen voor computers. Het programma geeft gepersonaliseerde aanbevelingen en adaptieve beschermingsscenario’s voor u en uw familie.

Kaspersky Security Cloud past zich moeiteloos aan uw behoeften aan en biedt extra functies zoals:

• Controle op onveilige instellingen in het besturingssysteem
  • Controle van apparaten in uw wifinetwerk
  • Beveiligingsnieuws

Met het Kaspersky Security Cloud-abonnement kunt u Kaspersky Safe Kids gebruiken om uw kinderen te beschermen en Kaspersky Password Manager gebruiken om uw wachtwoorden veilig te houden.

De overschakeling naar Kaspersky Security Cloud is niet beschikbaar in alle regio’s.

In deze Help-sectie

Overschakelen naar Kaspersky Free wanneer de licentie van Kaspersky Total Security is verlopen

Overschakelen naar Kaspersky Free wanneer u de evaluatieversie van Kaspersky Total Security verwijdert