Overgaan tot het externe beheer van de computerbescherming

1 april 2021

ID 85311

Voor het extern beheer van de computerbescherming moet u uw apparaat verbinden met de My Kaspersky. Als u eerder al uw gebruikersgegevens in een ander Kaspersky-programma op deze computer hebt ingevoerd, maakt Kaspersky Security Cloud automatisch verbinding met de My Kaspersky. Als het programma niet automatisch verbinding kan maken met My Kaspersky, moet u het handmatig verbinden.

Zo maakt u een verbinding tussen een apparaat en de My Kaspersky:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop My Kaspersky.
  3. Klik op de knop Aanmelden.

In sommige regio's, wanneer u verbinding maakt met My Kaspersky, accepteert u de verklaring betreffende gegevensverwerking voor het gebruik van de webportal op het volgende pad: <disk>:\Program Files (x86)\Kaspersky Lab\Kaspersky Total Security 21.3\Doc\KAV-KIS-PURE-KFA\<language>\consumer_gdpr_kav_kis_kts_kfa_2021_tr_mykaspersky_mykaspersky.txt (voor 64-bit-systemen) of <disk>:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Total Security 21.3\Doc\KAV-KIS-PURE-KFA\<language>\consumer_gdpr_kav_kis_kts_kfa_2021_tr_mykaspersky_mykaspersky.txt (voor 32-bit-systemen).

• Typ in het venster Verbinding met My Kaspersky maken de gebruikersgegevens om het programma te verbinden met My Kaspersky en klik op de knop Aanmelden.
    • Als u nog geen My Kaspersky-account hebt:
      1. Klik op de knop Account aanmaken en registreer u bij My Kaspersky.
      2. Klik op de knop Maken.

Het programma verbindt uw apparaat met de My Kaspersky.

Zo gaat u naar het externe beheer van de computerbescherming:

1. Open het hoofdvenster van het programma.
  2. Klik op de knop My Kaspersky.
  3. Klik in het venster My Kaspersky op de knop Naar My Kaspersky gaan.

Het venster van de My Kaspersky wordt in de standaardbrowser geopend.

De verbinding met My Kaspersky kan mislukken als My Kaspersky een probleem ondervindt. Wanneer dit gebeurt, toont Kaspersky Total Security een melding over problemen met My Kaspersky die de Kaspersky-medewerkers momenteel onderzoeken en oplossen. Als u geen verbinding kunt maken met My Kaspersky omdat de website momenteel een probleem ondervindt, probeert u het later opnieuw.