Stap 4. Back-upopslag selecteren

1 april 2021

ID 93345

Selecteer in deze stap een back-upopslag:

• Online opslag Selecteer deze optie als u back-ups in de online Dropbox-opslag wilt bewaren. De online opslag moet worden geactiveerd alvorens u deze kunt gebruiken. Wanneer u een back-up van gegevens maakt in online opslag, maakt Kaspersky Total Security geen back-ups van de soorten gegevens die zijn beperkt door de gebruiksregels van Dropbox.
  • Lokale schijf. Als u back-ups op een lokale schijf wilt bewaren, selecteert u de relevante lokale schijf in de lijst.
  • Netwerkschijf. Als u back-ups op een netwerkschijf wilt bewaren, selecteert u de relevante netwerkschijf in de lijst.

• Verwisselbare schijf. Als u back-ups op een verwisselbare schijf wilt bewaren, selecteert u de relevante verwisselbare schijf in de lijst.

Om de beveiliging van de gegevens te verzekeren, adviseren we dat u de online opslag gebruikt of een back-upopslag op verwisselbare schijven maakt.

Netwerkopslag toevoegen

Een verwisselbare schijf toevoegen als opslag

Selecteer het selectievakje Geavanceerde opslaginstellingen gebruiken om instellingen voor de opslag van bestanden te configureren, zoals het aantal te bewaren back-upversies van bestanden en de duur van de opslag van back-ups.