Stap 6. Een wachtwoord instellen om back-ups te beschermen

1 april 2021

ID 93347

Selecteer het selectievakje Wachtwoordbeveiliging inschakelen en vul de velden Wachtwoord voor toegang tot back-ups en Bevestig wachtwoord in om de toegang tot back-ups te beveiligen met een wachtwoord.

Het wachtwoord is vereist om de back-upopslag te beschermen tegen onbevoegde toegang.

Het programma zal u in de volgende gevallen vragen om een wachtwoord in te voeren:

• Wanneer u voor het eerst een back-upopslag maakt op een lokale of verwisselbare schijf (zoals een flashstation). Bij het maken van daaropvolgende back-uptaken naar een lokaal station of dit verwisselbare station, zal het programma u niet langer vragen om een wachtwoord in te voeren. Het wachtwoord dat u eerder hebt ingevoerd, wordt gebruikt.

Als u de lokale back-upopslag kopieert naar een verwisselbare schijf en deze verwisselbare schijf aansluit op een andere computer, zal het programma u vragen om een wachtwoord in te voeren om gegevens uit deze opslag te kopiëren of te herstellen.

• Wanneer u een verwisselbare schijf aansluit op uw computer. Het programma controleert de verwisselbare schijf en vraagt u om een wachtwoord in te voeren als het een back-upopslag op deze verwisselbare schijf detecteert.