De informatie die de Klantenondersteuning engineer nodig heeft

28 maart 2024

ID 101730

Wanneer je een verzoek voor de Klantenondersteuning aanmaakt, gelieve je de volgende informatie te leveren:

• Geef alle stappen op om het probleem te reproduceren.
  • Geef de precieze tekst van de fout (je kunt een snapshot van een fout toevoegen).
  • Beschrijf de stappen die je hebt ondernomen om het probleem op te lossen (als je het onderwerp in het Kaspersky Forum hebt aangemaakt, voeg je een koppeling naar het onderwerp toe).
  • Als een probleem optreedt wanneer je een programma op je mobiele apparaat gebruikt, geef je het model van het apparaat en de volledige versie van de firmware.