Een antwoord naar de Klantenondersteuning engineer sturen

28 maart 2024

ID 101733

Zo beantwoordt je een bericht van de Klantenondersteuning engineer:

1. Ga naar het gedeelte Support.
  2. In het Klantenondersteuning venster, scroll omlaag naar het gedeelte Contact opnemen en klik op de Contact opnemen met de Klantenondersteuning link.

Een lijst met je verzoeken met de status en de datum en het tijdstip van laatste wijziging wordt weergegeven.

3. Selecteer het verzoek dat je wilt beantwoorden.
  4. Voer je bericht in en klik op de knop Versturen.

Je antwoord wordt naar de Klantenondersteuning verstuurd en in het gesprek weergegeven.