Contact met Klantenondersteuning voorbereiden

28 maart 2024

ID 101734

Doe het volgende alvorens een verzoek aan te maken:

• Installeer de nieuwste versie van het programma waarvoor je een verzoek wilt aanmaken.

Je kunt een installatiepakket voor het programma downloaden vanaf het My Kaspersky. De meeste problemen worden opgelost door de nieuwste versie van het programma te installeren.

• Voeg in het gedeelte Abonnementen informatie toe over je abonnement voor het programma waarvoor je een verzoek wilt aanmaken.

De registratie van de abonnement helpt de Klantenondersteuning engineer om de informatie over je abonnement automatisch te verkrijgen.

• Controleer of je vraag niet voorkomt in de lijst met Kaspersky’s Klantenondersteuning beperkingen.

Raadpleeg ook

Gekochte programma's downloaden

De app activeren via My Kaspersky

Beperkingen bij Kaspersky’s Klantenondersteuning