Een groot bestand toevoegen aan het verzoek

28 maart 2024

ID 104224

Je kunt een groot bestand toevoegen aan het verzoek voor Klantenondersteuning. Je kunt het bestand toevoegen wanneer je een nieuw verzoek aanmaakt of je kunt het bestand aan een open verzoek toevoegen. Hiervoor moet je op je apparaat een programma downloaden en installeren dat de upload van bestanden via WebDAV ondersteunt. In de onderstaande tabel vind je voorbeelden van gratis programma's die de upload van bestanden via WebDAV ondersteunen.

Voorbeelden van gratis programma's die WebDAV ondersteunen

Windows

macOS

Linux

Android

iOS

Cyberduck v.4.9.3

Finder

Dolphin 16.04.1

WebDAV Navigator Lite 2.1.5

Webdav Navigator 4.0.5

Far Manager v.3.0 met NetBox-plug-in

Commander One v.1.5.2

Nautilus 3.10.1

Total Commander v.2.72 met WebDAV-plug-in

WebDrive 3.2.3

We hebben alleen de compatibiliteit van de programma's met My Kaspersky getest. Deze programma's konden tijdens het testen gratis worden gebruikt. De interface van de programma's is mogelijk niet beschikbaar in je taal. Lees ook de AVG-informatie en het privacybeleid van de programma's voordat je ze gebruikt. Kaspersky wordt op geen enkele wijze gesponsord of aanbevolen door de eigenaars van deze programma's, en is niet anderszins verbonden aan deze programma's. Deze lijst is uitsluitend ter informatie gegeven en mag niet worden geïnterpreteerd of beschouwd als enige vorm van garantie, expliciet of impliciet.

Je kunt een willekeurig programma gebruiken dat de upload van bestanden via WebDAV ondersteunt.

Zo voeg je een groot bestand toe aan het verzoek voor technische support:

1. Ga naar het gedeelte Support.
  2. Blader in het venster Klantenondersteuning naar beneden en klik op de link Klantenservice contacteren.
  3. Selecteer het verzoek waaraan je een groot bestand wilt toevoegen of maak een nieuw verzoek aan door op de knop Maak een verzoek aan te klikken.
  4. Klik achtereenvolgens op Grote bestanden via WebDAV uploaden en op Kopieer de koppeling.

De koppeling naar de webmap van de Klantenondersteuning wordt naar het klembord gekopieerd.

5. Open het programma dat het uploaden van bestanden via WebDAV ondersteunt.
  6. Maak een nieuwe WebDAV-verbinding door de koppeling naar de webmap als een serveradres te gebruiken.
  7. Maak verbinding (klik bijvoorbeeld op Verbinden).

Het programma maakt verbinding met de webmap van de Klantenondersteuning.

8. Upload een bestand naar de webmap (klik bijvoorbeeld op Uploaden en selecteer een bestand op het apparaat).

Het bestand wordt naar de webmap van de Klantenondersteuning geüpload.

9. Ga terug naar het venster van het verzoek, vul alle verplichte velden in en verstuur je verzoek door op de knop Verzoek versturen te klikken.

Het geüploade bestand is aan het verzoek toegevoegd.

Je kunt met WebDAV maximaal 1.200 MB uploaden.