De bescherming delen

28 maart 2024

ID 134048

Als je een Kaspersky product met Gedeeld beschermingspakket hebt gekocht, kun je bescherming delen met andere gebruikers.

Zo deel je de bescherming:

1. Ga naar het gedeelte Abonnementen.
  2. Klik in het product abonnementspaneel op de knop Gebruikers.
  3. Klik op Bescherming delen.
  4. Klik op Doorgaan.
  5. Voer het e-mailadres en de naam van de ontvanger in.

De naam wordt gebruikt in de uitnodiging die per e-mail wordt verstuurd.

6. Als je nog een uitnodiging wilt sturen, klik je op de koppeling Voeg een ontvanger toe en voer je het e-mailadres en de naam van de ontvanger in.
  7. Klik op Doorgaan.
  8. Voer de naam van de afzender in of bewerk deze.

De naam van de afzender wordt gebruikt in de uitnodiging zodat een andere gebruiker weet wie de uitnodiging heeft verstuurd.

9. Klik op de knop Versturen.

Hiermee verstuur je een uitnodiging voor het gebruiken van de aangeschafte bescherming en het downloaden van een persoonlijk installatiepakket.

Als een gebruiker geen My Kaspersky-account heeft, wordt er automatisch een voor de gebruiker aangemaakt wanneer de gebruiker de uitnodiging voor het delen van de bescherming accepteert. Nadat de andere gebruikers de uitnodiging hebben geaccepteerd en het programma hebben geïnstalleerd, kun je de beveiliging van hun apparaten monitoren.

De uitnodiging opnieuw versturen

Het maximale aantal accounts dat je kunt verbinden met het account van de abonnee is 50.

Raadpleeg ook

Over de bescherming van apparaten via My Kaspersky