Aan de slag gaan met de gedeelde bescherming

28 maart 2024

ID 134051

De eigenaar van het abonnement kan je uitnodigen om de bescherming te delen en kan de beveiliging van je apparaten op afstand beheren. Je zult het product onder gedeeld abonnement gratis kunnen gebruiken. De abonnementhouder heeft geen toegang tot je privégegevens, zoals bankpasgegevens of wachtwoorden.

Je hebt een account op My Kaspersky nodig om de gedeelde bescherming te gebruiken. Als je geen account hebt, wordt je automatisch gevraagd om er een aan te maken wanneer je de uitnodiging accepteert.

Zo ga je aan de slag met de gedeelde bescherming:

1. Open de mail met de uitnodiging van de abonnee.
  2. Klik op de knop om de uitnodiging te accepteren.
  3. Meld je aan bij My Kaspersky of maak een account aan.
  4. Download en installeer de gedeelde bescherming via je account.

Voordat je de gedeelde bescherming begint te gebruiken, hebben we je toestemming nodig om informatie over je apparaten te verwerken in overeenstemming met de aanvullende Verklaring over gegevensverwerking.

Raadpleeg ook

Gekochte programma's downloaden

Informatie over een gebruiker van gedeelde bescherming weergeven