Het gebruik van Kaspersky Password Manager toestaan of verbieden

6 juni 2024

ID 134333

Nadat de limiet voor het aantal gebruikers van een gedeeld abonnement voor Kaspersky Password Manager is bereikt, kan de abonnementhouder een specifieke gebruiker toestaan ​​of verbieden het abonnement voor Kaspersky Password Manager te gebruiken.

Het gebruik van een gedeeld abonnement voor Kaspersky Password Manager toestaan ​​of verbieden:

1. Ga naar het gedeelte Abonnementen.
  2. Klik in het product abonnementspaneel op de knop Gebruikers.
  3. Klik op de knop met de naam van de gebruiker waarvoor je het gebruik van het abonnement wilt toestaan of verbieden.

Een venster met gebruikersgegevens wordt geopend.

4. In het onderdeel Programma's en services, naast Kaspersky Password Manager:
    • Selecteer Abonnement delen als je het gebruik van het abonnement wilt toestaan.
    • Selecteer Overschakelen naar gratis versie als je het gebruik van de het abonnement wilt verbieden.

Afhankelijk van je keuze is het gebruik van het gedeelde abonnement voor Kaspersky Password Manager toegestaan ​​of verboden voor de gebruiker.