Statistieken voor selectie van beveiligingsnieuws verwijderen

28 maart 2024

ID 148918

Om er zeker van te zijn dat het weergegeven beveiligingsnieuws relevant is voor je, analyseert Kaspersky Security Cloud informatie over de bronnen die je bezoekt en de apps die je gebruikt. Deze informatie wordt uitsluitend gebruikt voor de selectie van nieuws die mogelijk belangrijk of interessant voor je is.

Je kunt alle gebruikte statistieken verwijderen en de analyse van informatie uitschakelen.

Zo verwijder je alle statistieken:

1. Klik rechts boven aan de pagina op het meldingspictogram (Berichten).

Het venster met de berichten wordt geopend.

2. Klik rechts boven in het venster met de berichten op het tandwielpictogram (Instellingen voor berichten).

Hiermee open je een venster waarin je de instellingen voor meldingen kunt bewerken.

3. Klik op de koppeling Alles verwijderen in het gedeelte Statistieken.
  4. Bevestig de bewerking.

De informatie is verwijderd.

Je vindt gedetailleerde informatie over beveiligingsnieuws en geanalyseerde statistieken in de Help van Kaspersky Security Cloud: Kaspersky Online Help.

Analyse van informatie uitschakelen