Systeemvereisten

28 maart 2024

ID 173313

De volgende browsers worden ondersteund door My Kaspersky en bieden je de volledige functionaliteit ervan:

Desktopcomputers

• Mozilla Firefox (Windows)
  • Google Chrome (Windows)
  • Safari (macOS)
  • Yandex.Browser (Windows)
  • Microsoft Edge

Mobiele apparaten

• Safari Mobile (iOS)
  • Standaard Android-browser (Android)
  • Chrome (Android en iOS)

We raden aan dat je altijd de nieuwste versie van de ondersteunde browsers gebruikt. Je kunt de nieuwste versies downloaden vanaf de officiële websites:

Google Chrome Mozilla Firefox Safari

Sommige van de bovenstaande browsers zijn mogelijk niet beschikbaar in je regio vanwege lokale wetgeving of beperkingen van leveranciers. Als je een browser gebruikt die niet wordt ondersteund, kan de functionaliteit van My Kaspersky beperkt zijn.