De weergavetaal wijzigen

28 maart 2024

ID 179617

Wanneer je een account aanmaakt, moet je de regio en de taal voor je account selecteren. De gekozen regio en taal worden dan standaard gebruikt voor je account.

Bepaalde functies van My Kaspersky zijn niet in alle regio’s beschikbaar. Je kunt de website in verschillende talen bezoeken, maar de regiospecifieke informatie wordt mogelijk niet weergegeven in je voorkeurstaal. De regiospecifieke informatie omvat: productnamen en valuta in het onderdeel Shop, e-mails van erkende resellers, marketingberichten en bepaalde andere e-mails, sms-berichten voor de tweestapsverificatie, installatiepakketten van het programma die vanaf het account worden gedownload, de Help en andere gekoppelde webbronnen, bepaalde onderdelen van de website die gerelateerd zijn aan compatibele producten, en de Klantenondersteuning. Deze informatie wordt mogelijk nog steeds weergegeven in je standaardtaal of in het Engels zelfs nadat je de weergavetaal van de website hebt gewijzigd.

Als je de weergavetaal wilt wijzigen,

klik je rechtsboven op de pagina op de link met de naam van een taal en selecteer je je voorkeurstaal.

Als je de ingestelde regio wilt wijzigen, neem je contact op met de Klantenondersteuning.