Kaspersky Premium

28 maart 2024

ID 227959

Kaspersky Premium is een combinatie van software-oplossingen en premium diensten die onze klanten uitgebreide bescherming en gemak biedt.

Bescherming tegen identiteitsdiefstal wordt geleverd door Iris®, aangedreven door Generali.

Services voor bescherming tegen identiteitsdiefstal zijn om bepaalde licentieredenen nu niet beschikbaar. Het is mogelijk dat sommige functies die hier worden beschreven niet beschikbaar zijn en dat informatie mogelijk niet wordt weergegeven in My Kaspersky-account. Deze services worden echter nog wel ondersteund in eerder aangeschafte Kaspersky Premium-oplossingen.

Diensten voor het oplossen van identiteitsdiefstal

In geval van een incident staan Resolution Specialists klaar om de identiteit te helpen herstellen en verdere schade te voorkomen. Klanten staan er niet alleen voor om met de gevolgen van het incident om te gaan, en kunnen rekenen op steun en professionele begeleiding.

Oplichting preventie en hulp

Als je een bericht ontvangt dat "te mooi om waar te zijn" lijkt, zullen de specialisten van Scam prevention services het analyseren en je waarschuwen als het waarschijnlijk oplichterij is.

Resolution Specialists zal:

• Gemelde aanbiedingen en berichten op frauduleusheid controleren
  • Controleren of bedrijven die aanbiedingen en berichten sturen niet nep zijn
  • Gemelde aanbiedingen of berichten vergelijken met bekende oplichtingspraktijken en fraude

En geeft binnen 24 uur een definitief antwoord of het gerapporteerde bericht al dan niet oplichterij is.

Verzekering tegen identiteitsdiefstal

Een verzekering tegen identiteitsdiefstal geeft je een geldelijke vergoeding voor gedekte uitgaven in verband met het herstel van je identiteit. Omvat: kosten voor het opnieuw indienen van aanvragen, interlokale telefoongesprekken, portokosten, notariële bekrachtiging van documenten, zorg voor kinderen/ouderen, juridische kosten, gederfde inkomsten, geestelijke gezondheidszorg en reiskosten.

Premium ondersteuning

Premium ondersteuning is in sommige regio’s niet beschikbaar.

Premium Ondersteuning van Kaspersky omvat:

• Prioritaire Ondersteuningslijn

Wanneer je contact opneemt met ons Premium Ondersteuningsteam voor hulp, wordt je verzoek met de hoogste prioriteit opgelost.

• Vakkundige Installatiediensten

Kaspersky-experts zullen ons programma installeren via een externe verbinding en de instellingen aanpassen aan je behoeften.

• IT-services op Afstand

Neem contact op voor deskundige hulp op afstand bij elke vraag over onze producten. Ontspan terwijl wij het oplossen!

• Expert Virus Check & Verwijdering

Soms kunnen virussen of andere malware op je apparaat terechtkomen voordat je Kaspersky installeert. Onze experts zullen malware op uw PC of Mac verwijderen met een geïnstalleerd Kaspersky-programma.

• PC Health Check-services

Tijdens een Health Check voeren onze experts een meerpuntsinspectie uit om het hoogste niveau van bescherming en prestaties van het toestel te verzekeren.