Over het gedeelde beschermingspakket

28 maart 2024

ID 228143

Kaspersky product met Gedeeld beschermingspakket stelt de eigenaar van het abonnement in staat bescherming met andere gebruikers te delen en hun beveiliging op afstand te beheren.

Gebruikers die de uitnodiging om bescherming te delen aanvaardden, kunnen de in het pakket opgenomen toepassingen gratis gebruiken.

De abonnementhouder kan de beveiliging van de apparaten van de gezinsleden beheren vanaf diens My Kaspersky-account. Zo kan de abonnementhouder bijvoorbeeld informatie over de beveiligingsstatus van de apparaten bekijken, een scan op een apparaat van een gezinslid op afstand starten. Een overzicht met informatie over de beveiliging van apparaten met gedeelde bescherming wordt in het gedeelte Overzicht weergegeven.

De abonnementhouder heeft geen toegang tot bankkaarten of andere privé-informatie van gebruikers van familie-abonnementen. De eigenaar van het abonnement kan meldingen ontvangen als een kind een van de apparaten met het gedeelde abonnement heeft gebruikt, zodat hij of zij de Kaspersky Safe Kids oplossing voor de bescherming van kinderen kan uitproberen.