Premium ondersteuning

28 maart 2024

ID 232603

Telefonische Kaspersky Premium ondersteuning zijn in sommige regio's niet beschikbaar. Je kunt Premium ondersteuning alleen gebruiken met een betaald abonnement.

Met Premium ondersteuning krijg je extra bescherming en gemak, inclusief prioriteitstoegang, vakkundige installatiediensten, virus check en verwijdering en PC gezondheidscontrole.

Vakkundige Installatiediensten

Wanneer je een installatieprobleem op je computer hebt, kun je ons bellen en zal de Kaspersky-expert op afstand:

• Voer de installatie uit via een verbinding op afstand
  • Zorg ervoor dat de installatie foutloos verloopt
  • Geef een overzicht van instellingen en functies van de toepassing
  • beantwoord al je vragen over de app en het installatieproces.
  • Pas de programma-instellingen aan op basis van je behoeften.
  • stel vast dat het programma geïnstalleerd, correct ingesteld is en goed werkt.

Prioritaire Ondersteuningslijn

Prioritaire toegang tot een premium ondersteuningsagent via telefoon of chat. Telefoontjes van klanten krijgen de hoogste prioriteit (sla de rij over). Het meegeleverde chatprogramma bevat mogelijkheden voor hulp op afstand.

IT-services op Afstand

Eén-klik toegang tot chatten met een premium ondersteuningsagent met onbeperkte hulp op afstand inbegrepen. Ontspan terwijl wij het oplossen!

Expert Virus Check & Verwijdering

Professionele virus rand spyware verwijdering op elk Windows apparaat waarop een Kaspersky programma geïnstalleerd is.

PC Health Check-services

Tijdens een health check voeren onze experts een meerpuntsinspectie uit om het hoogste niveau van bescherming en prestaties van het toestel te verzekeren.

Om Kaspersky Premium ondersteuning te gebruiken, bel je het telefoonnummer dat is toegewezen aan het land waarin je het Kaspersky Safe Kids Premium-abonnement hebt gekocht.