Hoe het abonnement van je account te verwijderen

28 maart 2024

ID 247212

Je kunt een bepaald abonnement uit je Mijn Kaspersky-account verwijderen als je het niet langer wilt gebruiken.

Let wel, wanneer je een actief abonnement van je account verwijdert, wordt het niet daadwerkelijk geannuleerd. Om je abonnement op te zeggen, moet je de automatische verlenging van het abonnement uitschakelen. Zolang je het niet hebt uitgezet, wordt het abonnement aan het eind van elke termijn verlengd en wordt het abonnementsgeld in rekening gebracht.

Om het abonnement van de rekening te verwijderen:

1. Ga naar het gedeelte Abonnementen en selecteer het gewenste abonnement.
  2. Klik op Abonnement beheren.
  3. Klik in het abonnementsmenu op Verwijderen uit account.

Het informatievenster wordt geopend met een mededeling over wat er gebeurt als je het abonnement verwijdert. Lees deze informatie zorgvuldig.

4. Klik op Verwijderen om de verwijdering van het abonnement te bevestigen.

Het verwijderingsproces wordt gestart en er verschijnt een bericht op het scherm dat het enige tijd kan duren voordat de bescherming voor al uw apparaten is uitgeschakeld.

Wanneer het verwijderingsproces voorbij is, zal het abonnement niet langer beschikbaar zijn in je Mijn Kaspersky-account. Je krijgt een e-mail met de activeringscode om je abonnement op een later tijdstip te herstellen. Wij bewaren de activeringscode niet, dus bewaar deze goed.