Hoe je VPN instelt op clients van derden

6 juni 2024

ID 274266

Je kunt Kaspersky VPN Secure Connection op al je apparaten gebruiken als er geen Kaspersky VPN Secure Connection-app voor is, of als je externe clients wilt gebruiken.

Externe clients van zijn ingebouwd of kunnen worden geïnstalleerd op Wi-Fi-routers om al je apparaten tegelijk te beschermen. Je kunt Kaspersky VPN Secure Connection ook instellen via externe clients op slimme tv's of elk ander apparaat met Windows, Android, iOS, macOS of Linux.

Om een externe ​​client in te stellen, exporteer je een VPN-configuratiebestand naar My Kaspersky. Dit bestand bevat verbindingsinloggegevens die je kunt importeren naar het apparaat waarop je een VPN wilt instellen.

Momenteel kun je Kaspersky VPN Secure Connection via het OpenVPN- of WireGuard-protocol op één apparaat gebruiken.

Hoe je een OpenVPN-client instelt

Hoe je de OpenVPN Connect-app op een Android-apparaat instelt

Hoe je een WireGuard-client instelt