Het e-mailadres wijzigen

28 maart 2024

ID 95242

Je kunt het e-mailadres wijzigen dat je gebruikt om je aan te melden en om informatie en nieuws te ontvangen.

Zo wijzig je het e-mailadres::

1. Klik op de koppeling met je e-mailadres in de rechterbovenhoek van de pagina.

Het vervolgkeuzemenu wordt geopend.

2. Klik op de knop Accountinstellingen.

Hiermee open je een venster waarin je de accountinstellingen kunt bewerken.

3. Ga naar het tabblad E-mailadres.
  4. Voer het nieuwe e-mailadres in.
  5. Voer het wachtwoord van je account in.
  6. Klik op de knop Opslaan.

Een bericht met een koppeling voor de bevestiging van het nieuwe e-mailadres wordt naar het opgegeven e-mailadres verstuurd.

7. Klik op de koppeling in het bericht.

Het nieuwe e-mailadres wordt bevestigd en wordt in de toekomst gebruikt met je account.