Je account verwijderen

28 maart 2024

ID 95252

Je kunt je account en alle bijbehorende informatie verwijderen op de website. Na de verwijdering wordt een bericht met informatie over verbonden programma’s en ingevoerde activatiecodes verstuurd naar je e-mailadres. Je kunt deze bewerking niet ongedaan maken.

Deze bewerking verwijdert je account van de My Kaspersky-website. Alle bijbehorende persoonlijke en betalingsgegevens: bestelgeschiedenis, aangesloten apparaten, gebruikte oplossingen, abonnementen en details van automatische abonnementsverlenging - al deze informatie is na verwijdering niet meer beschikbaar.

Als je account gedurende 5 jaar niet is gebruikt, wordt je account en alle bijbehorende informatie verwijderd. Dit gebeurt als je je niet binnen de aangegeven periode hebt aangemeld bij je My Kaspersky-account of bij een van de portals van Kaspersky, of als je geen Kaspersky-toepassingen die verbonden zijn met je My Kaspersky-account op je apparaten hebt uitgevoerd.

Zoals hierboven vermeld, is het beheer van je abonnementen niet meer beschikbaar nadat je account is verwijderd. Je moet abonnement annulerenautomatische verlenging voor abonnementen die in je account worden beheerd voordat je het account verwijdert.

Account verwijderen is niet beschikbaar als er actieve abonnementen zijn die in het account worden beheerd.

Tegelijkertijd heeft het verwijderen van je account geen invloed op een actief abonnement dat is gekocht op de site van een van onze erkende reseller. Deze abonnementen worden niet uitgeschakeld en blijven ook na het verwijderen van je account actief. En er wordt een verlengingsbetaling in rekening gebracht voor verdere abonnementsduur. Om zo’n abonnement uit te schakelen, moet je de automatische vernieuwing van het abonnement uitschakelen zoals hier beschreven.

Zo verwijder je je account:

1. Klik op de koppeling met je e-mailadres in de rechterbovenhoek van de pagina.

Het vervolgkeuzemenu wordt geopend.

2. Klik op de knop Accountinstellingen.

Hiermee open je een venster waarin je de accountinstellingen kunt bewerken.

3. Ga naar het tabblad Account verwijderen.
  4. Klik op de knop Verwijderen.
  5. Voer het wachtwoord van je account in.
  6. Klik Verwijder.

Je account en alle gerelateerde informatie wordt verwijderd. Een bericht met informatie over je programma’s en activatiecodes wordt naar je e-mailadres verstuurd.