Het wachtwoord opnieuw instellen

28 maart 2024

ID 96933

Als je het wachtwoord van je My Kaspersky-account bent vergeten, kun je de toegang tot je account herstellen door het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Zo stel je het wachtwoord van het account opnieuw in:

1. Klik op de aanmeldingspagina op de koppeling Bent u uw wachtwoord vergeten?.
  2. Voer het e-mailadres in dat je tijdens het aanmaken van je account hebt opgegeven.
  3. Klik op Doorgaan.

Als het opgegeven e-mailadres is geregistreerd op de website, wordt een bericht met een koppeling voor het opnieuw instellen van het wachtwoord verstuurd.

4. Klik op de koppeling in het bericht.
  5. Typ in het geopende venster een nieuw wachtwoord en bevestig het.

Het wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn en minstens één cijfer, één hoofdletter en één kleine letter hebben. Het mag geen spaties bevatten. Het wachtwoord mag niet een recent gebruikt wachtwoord zijn. Raadpleeg Wachtwoordvereisten.

6. Voer een beveiligingscode in als je de tweestapsverificatie hebt ingesteld voor je account.
  7. Klik op Doorgaan.

Het nieuwe wachtwoord om je aan te melden bij My Kaspersky is opgeslagen.

Mocht je geen bericht ontvangen hebben, kijk je in de map met ongewenste e-mail of controleer je of het juiste e-mailadres hebt opgegeven en probeer je het opnieuw. Als je nog steeds geen bericht hebt ontvangen, is het door jou opgegeven e-mailadres wellicht niet geregistreerd op de website. Je kunt contact opnemen met de Klantenondersteuning. Het opnieuw instellen van het wachtwoord kan leiden tot verlies van Kaspersky Safe Kids-gegevens! Zorg dat ten minste één apparaat van je kind verbonden is met internet en aangemeld is bij Kaspersky Safe Kids voordat je je wachtwoord opnieuw instelt, opdat je instellingen en statistieken worden opgeslagen.