Kennisgevingen over handelsmerken

28 maart 2024

ID 97345

Gedeponeerde handels- en servicemerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Google, Google Drive, Google Chrome, Google Play, Google Maps, YouTube en Android zijn handelsmerken van Google LLC.

Linux is het gedeponeerde handelsmerk van Linus Torvalds in de V.S. en andere landen.

Microsoft, Windows, Windows Vista, Windows Media, Windows Phone, Outlook, Microsoft Edge, Bing, Skype zijn handelsmerken van de Microsoft bedrijvengroep.

Apple, iPad, iPhone, iTunes, MacBook, Mac, macOS, QuickTime, Safari, Finder en App Store zijn handelsmerken van Apple Inc.

Cisco, Cisco Systems, iOS, Flipshare zijn gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Cisco Systems, Inc. en/of diens gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen.

Mozilla, Firefox zijn handelsmerken van de Mozilla Foundation in de V.S. en andere landen.

JavaScript is een gedeponeerde handelsmerk van Oracle en/of gelieerde ondernemingen.

Amazon is een handelsmerk van Amazon.com, Inc. of zijn gelieerde ondernemingen.

Dropbox is een handelsmerk van Dropbox, Inc.

LinkedIn is een gedeponeerd handelsmerk of handelsmerk van LinkedIn Corporation en diens gelieerde ondernemingen in de Verenigde Staten en andere landen.

BitTorrent is een handelsmerk van BitTorrent, Inc.

ABBYY Lingvo is een handelsmerk van ABBYY Software, Ltd.

SAMSUNG is een handelsmerk van SAMSUNG in de Verenigde Staten of andere landen.

Digital River is een geregistreerd handelsmerk van Digital River, Inc.

OpenVPN is een geregistreerd handelsmerk vanOpenVPN, Inc.