Hoe je je kunt aanmelden bij My Kaspersky met je externe account

6 juni 2024

ID 97412

Mogelijk heb je de optie om je snel aan te melden bij My Kaspersky met je Google-, Facebook-, Apple-, Yandex- of VK-account.

Wegens lokale wetgeving, kunnen gebruikers uit Rusland vanaf 1 december 2023 geen buitenlandse autorisatieproviders (zoals Google, Apple en Facebook) meer gebruiken om in te loggen op Russische websites. Dienovereenkomstig kunnen dergelijke accounts niet worden gebruikt voor snel inloggen in Rusland. Daarnaast kan Facebook niet worden gebruikt in Wit-Rusland. Als je deze accounts eerder hebt gebruikt om je aan te melden, ga je naar onze ondersteuningssite voor instructies.

Om je externe account te koppelen:

1. Klik op de inlogpagina op het pictogram van de service waarmee je je wilt aanmelden.

Er wordt een aanmeldingsformulier geopend voor het externe account dat je hebt geselecteerd.

2. Meld je indien nodig aan bij je externe account.
  3. Doe een van de volgende acties:
    • Als je al een My Kaspersky-account hebt, voer je de inloggegevens van je account in.
    • Als je geen My Kaspersky-account hebt, maak je een nieuw account aan:
      1. Voer je e-mailadres in.
      2. Voer je wachtwoord voor het nieuwe account in.

Het wachtwoord moet minstens 8 tekens lang zijn en minstens één cijfer, één hoofdletter en één kleine letter hebben. Het mag geen spaties bevatten. Raadpleeg de Wachtwoordvereisten.

3. Bevestig wachtwoord.
  4. Klik op Doorgaan.

Je externe account is gekoppeld aan je My Kaspersky-account.

Wanneer je bent aangemeld met een extern account, moet je het wachtwoord van je My Kaspersky-account invoeren voordat je kritieke bewerkingen voor de beveiliging kunt uitvoeren (zoals een abonnement kopen of je wachtwoord wijzigen).

Je kunt de gekoppelde externe accounts te allen tijde beheren. Open je accountinstellingen en klik op Snel aanmelden. Er wordt een lijst met verbonden authenticatieproviders weergegeven. Klik opBewerken om de lijst te bewerken. Je wordt doorgestuurd naar de Kaspersky Account-website, waar je je gekoppelde accounts kunt beheren.