Kaspersky Safe Kids bijwerken

28 maart 2024

ID 98074

Updates voor het programma lossen fouten op, voegen nieuwe functies toe en verbeteren de prestaties van de bestaande functies. Kaspersky Safe Kids controleert de updateserver eenmaal per dag op nieuwe versies van het programma. Als een nieuwe versie beschikbaar is, probeert Kaspersky Safe Kids de update automatisch uit te voeren. Voor het voltooien van de update kan je door het programma worden gevraagd om de nieuwe gebruiksvoorwaarden van de service te accepteren.

Je moet de nieuwe voorwaarden van de Gebruiksrechtovereenkomst en het Privacybeleid accepteren om de update te voltooien. Andere aanvullende verklaringen, zoals de Verklaring over gegevensverwerking voor marketingdoeleinden, zijn echter optioneel. In je accountinstellingen kun je altijd aangeven dat je ze niet langer accepteert (raadpleeg Conformiteit met Europese wetgeving).

Op My Kaspersky kun je een melding over een mislukte update op een van je apparaten zien. In dit geval probeer je op die apparaten de update handmatig te voltooien:

De app voor Android bijwerken

De app voor iOS bijwerken

Het programma voor Windows bijwerken

Het programma voor macOS bijwerken

Als je de Premium versie van Kaspersky Safe Kids updatet, blijf je na de update de Premium versie van het programma gebruiken. Na een update kan de al geregistreerde gebruiksduur van programma’s verloren gaan waardoor Kaspersky Safe Kids weer vanaf nul begint met het bijhouden hoelang je kind programma's gebruikt. Als je een maximale gebruiksduur voor programma's hebt ingesteld, is het mogelijk dat je kind op de dag van een update de programma's langer gebruikt dan de duur die je hebt ingesteld.